Η Krama Services σας δροσίζει με ένα δωρεάν κλιματιστικό της Clivet

Επι ευκαιρίας της καλοκαιρινής περιόδου και των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασίων των τελευταίων ημερών, η Krama Services, κύρια αντιπρόσωπος της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας Clivet στην Κύπρο, διεξήγαγε ένα μεγάλο διαγωνισμό στο κοινωνικά δίκτυα με δώρο ένα κλιματιστικό Clivet A++ μαζί με την εγκατάσταση.

Οι χρήστες, για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, καλέστηκαν να αλληλεπιδράσουν με το σχετικό μας ποστ στο Facebook, να κάνουν tag ένα άτομο της επιλογής τους και να το αναδημοσιεύσουν στο προσωπικό τους προφίλ στο Facebook. Ο διαγωνισμός, ο οποίος διήρκησε περίπου 3 εβδομάδες, αγκαλιάστηκε από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μέσα από την κλήρωση, νικήτρια του διαγωνισμού μας αναδείχθηκε η φίλη Γιολάντα Ματθαίου, η οποία και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της, γεγονός που μας εξέπληξε ευχάριστα.

Τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου έγινε και επίσημα η παράδοση του μεγάλου δώρου από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας μας, Κ. Αντρέα Ζαβρό στη τυχερή νικήτρια.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό μας και υποσχόμαστε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Είμαστε βέβαιοι ότι το καλοκαιρί για τη Γιολάντα θα έχει περισσότερη δροσιά από όσο περίμενε και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που έστω και με αυτό τον τρόπο μπορέσαμε να κάνουμε αυτή την περίοδο ακόμα πιο μοναδική για το ζεύγος Ματθαίου.

Καλό καλοκαίρι από την οικογένεια της Krama Services.

 

Αντρέας Ζαβρός

Γενικός Διευθυντής